Coaching.

Voor wie?
Ben je jezelf op weg naar de top in jouw (werk)leven kwijtgeraakt of heb je het gevoel dat je van richting wilt veranderen? Zit je vast in je gedachten en heb je het idee dat er meer inzit, dat het anders moet maar weet je niet hoe?

Wil je de uitdaging aan gaan om iets te veranderen in je (werkzame) leven? Samen gaan wij ontdekken wat het beste voor jou werkt om die verandering succesvol te laten verlopen!

In tijden van drukte, stress, gevoelens dat er iets mist, en verandering, is de eerste reactie om energie te sparen, niet meer te bewegen en door te gaan met wat je doet. Maar wil je iets veranderen dan is in beweging komen noodzakelijk.

Kom in beweging
Door te bewegen en in de buitenlucht te zijn wordt jouw creativiteit en het oplossend vermogen gestimuleerd. In beweging en in de natuur verbinden we weer met onszelf. Als coach help ik je weer te vertrouwen op je lichaam, te durven luisteren naar je lichaam, je gevoel én je hoofd. Ik help je te zien wat er is veranderd, welke behoeften er nu zijn en wat dat van je vraagt. Door dit proces te koppelen aan een fysieke ervaring zoals een wandeling over een berg bouw je vertrouwen op en vergroot je meteen je energie. Even weg zijn uit je dagelijkse systeem helpt om in korte tijd nieuwe mogelijkheden te ontdekken, doelen te stellen en deze met plezier bereiken.

Succesvol persoonlijke en zakelijke doelen bereiken
Verbinden met jezelf en je hogere doel, vergroot je vermogen om een ​​vol en zinvol leven te leiden enorm. Leven met betekenis, empathie en gevoel is niet alleen belangrijk in het persoonlijke leven, maar ook steeds belangrijker in de zakelijke omgeving. Kun je verbinden met jezelf dan kun je ook verbinden met de mensen om je heen en succesvol je persoonlijke en zakelijke doelen bereiken die je nastreeft.

Sleutelfiguren
Dit is voor iedereen belangrijk maar zeker voor sleutelfiguren die vorm willen geven aan een betere toekomst zoals ondernemers, veranderaars, managers, leidinggevende, directeuren, topsporters en bekende nederlanders.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stress coaching, Life coaching, outplacement coaching, job coach, leaderschip coach, talent coach, transformationeel coach, vitality coach.

Coachvormen: Wandelcoaching, avontuurlijke coaching, E-coaching, teamcoaching en coaching on the job.

Specialisaties: ACT, Avonturiers, Assertiviteit, High potentials, Leiderschap, Keuzes maken, Lichaamsgericht werken, Management coaching, Mindfulness, Ondernemers, Onderwijs, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Slapeloosheid, Topsporters, Bekende Nederlanders, Veerkracht, Veranderingen, Vitaliteit, Work-life balance, Zingeving, Zorg, Dertigers, Young professionals, HR-managers, Studenten, Vrouwen, Oplossingsgericht werken, Loopbaan onderzoek, Loopbaancheck, Utrechtse coping lijst, werkdruk, verzuim.

Je kunt bij mij terecht met levens en werkvraagstukken zoals:

 • Ik wil helderheid in wat ik wel wil.
 • Ik wil van overleven naar leven.
 • Ik wil een nieuwe richting onderzoeken voor mijn onderneming.
 • Ik wil mijn leiderschap competenties verdiepen en verder ontwikkelen.
 • Ik wil mijn huidige loopbaan onderzoeken en wellicht een heroriëntatie.
 • Ik wil de balans verbeteren in mijn privé, gezin en werk.
 • Ik wil begeleiding in het herstel van een burn-out of stress klachten.
 • Ik wil een onderzoek naar mijn leiderschap draagkracht versus draaglast.
 • Ik wil mijn vitaliteit vergroten.
 • Ik wil begeleiding in mijn rol als manager of leidinggevende.
 • Ik wil begeleiding als topsporter.
 • Ik wil begeleiding na een levensgebeurtenis.