OpSTAP Online cursus: Herontdek jezelf & je richting.

Zet de eerste stap.

 • Je hebt een leuke baan, een leuk leven maar toch ben je niet gelukkig.
 • Je hebt al een baan maar je hebt het er niet naar je zin.
 • Je blijft maar nadenken en twijfelen over wat je wilt in je werk en hoe je dat wilt.
 • Je weet niet waar je goed in bent en wat er bij je past?

Ga aan de slap met dit OpStapje en ontdek online wat je nu belangrijk vindt in je leven & werk (waarden), waar je nu je bed voor wilt uitkomen (drijfveren) en waar je goed in bent en energie van krijgt (talenten). Met die inzichten reflecteer je op jouw situatie; past dit nog bij hoe ik mijn leven en werk nu vormgeef of zijn veranderingen nodig? 

“Ben je vastgelopen? Blijf je maar twijfelen over wat je wilt? Stop met denken en kom in beweging. Ik help je hoe jij wel je koers kunt vormgeven!”

Nienke van Ree.

Wat ontdek je in de online cursus.

 

Ben je een bepaalde weg ingeslagen dan is switchen of van richting veranderen vaak lastig en lijkt het een hele grote stap, soms voelt het ook als falen. En zelfs als dat niet het geval is, brengt het de moeilijke vraag met zich mee: wat wil ik dan wel?

Deze online cursus is een OpStap om jezelf te herontdekken en uiteindelijk antwoord te kunnen geven op; ‘wat wil ik.’

Vaak is er om je heen iets gebeurd of veranderd of voel je dat er intern iets veranderd is waardoor gedrag, gedachten en gevoelens niet meer helemaal op een lijn liggen. Dat brengt vaak interne onrust met zich mee.

Met deze korte cursus kun je de eerste stap zetten om inzichten te krijgen in wat jij nu belangrijk vindt (waarden), waar je nu je bed voor wilt uitkomen (drijfveren) en waar je goed in bent en energie van krijgt (talenten). 

Met die inzichten reflecteren op past dit nog bij hoe ik mijn leven nu leef of zijn er veranderingen nodig? En past mijn huidige werk nog bij wat ik belangrijk vind of zijn er aanpassingen nodig? 

onze opstappers vertellen.

5/5

M. L.

Heel fijn die eerste opstap om inzichten te verwerven in mijn waarden, drijfveren en talenten en om inzicht te krijgen in de onzekerheid die gepaard gaat met deze zoektocht. Ik accepteer dit gevoel en durf om mezelf en het proces te vertrouwen en zet kleine stappen.

5/5

Anne. B.

Super fijn om alvast zelf op ontdekkingstocht te kunnen. Daarna met Nienke nog een wandelcoachsessie gehad en samen gekeken naar de vertaling naar mijn werk en leven. 

OPSTapje voor jou.

“Zelf ontdekken zorgt ervoor dat je de diepte in jezelf opzoekt.”

Wat ontvang je?

betalen.

Je ontvangt direct de factuur van 24,95.

Inschrijven.

Vul het inschrijfformulier in en maak de track aan. In deze track kun je vragen stellen en wekelijks is er een vragenuur. 

aan de slag.

Je kunt aan de slag met de inhoud wanneer het jou uitkomt. 

FOllow up.

Het is altijd mogelijk om extra ondersteuning te krijgen. 

Wie bedenkt dit allemaal?

Nienke-groen

Nienke van Ree.

Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe ontdekken, bewegen en natuur helpen om onszelf mentaal fit te houden. We leven in een denk-maatschappij en nemen onze gezondheid als vanzelfsprekend. We zijn continue gericht op anderen en zijn de connectie met de taal van ons eigen lichaam en gevoel verloren. Alleen heeft ons brein lang niet alle antwoorden op complexe vragen. Vragen zoals wat wil ik nou? 

Een leven zonder risico bestaat niet. In mijn leven zoek ik de grenzen van mijn kunnen graag op. Bergsportavonturen laten het vuur in mij branden en geven mij daarbij het zelfvertrouwen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. De levenslessen uit de bergen zorgen voor meer overzicht en focus in mijn werk, meer verbinding met mijn lichaam en gevoel, én meer zelfvertrouwen. Zo blijf ik de Fit met mijn leven en werk en kan ik iedere ‘berg’ aan in mijn leven.

Tijdens de cursus.

Hoofdstuk 1: Van twijfel naar herontdekken.

 • Hoe voel ik mij?
 • Wat zijn mijn waarden?
 • Wat zijn mijn drijfveren?
 • Wat zijn mijn talenten?
 • Reflectie

Hoofdstuk 2: Richting voelen en vormgeven

 • In contact met mijn lijf.
 • Mijn bergpaspoort.
 • Mijn verhaal
 • Reflectie

Veel gestelde vragen.

Jazeker. Je krijgt toegang tot een track en kunt via scheduler altijd een aanvullende coachsessie vragen. Een online coachsessie kost € 109,-. Bij de eerste online coachsessie worden de cursuskosten verrekend en betaal je maar € 84,05.

Check altijd even je spam voor gemiste emails.
1. Doe de betaling. 
2. Schrijf je in en je ontvangt de url naar jouw persoonlijke track met de online cursus.

Lukt het niet? Stuur een mail naar nienke@mountainfit.nl en ik help je even op weg. 

Online is een laagdrempelige manier om zelf tot inzichten te komen. Het is perfect als aanvulling op de buiten en avontuurlijke coachsessies en draagt eraan bij om coaching toegankelijk te maken voor iedereen.

 

 

Betaal, schrijf je in en je kunt direct aan de slag.

Contact gegevens:
MountainFit

nienke@mountainfit.nl
06-29087785

Zakelijke gegevens:
Aangesloten bij NOBCO 32228 / 2e coachtalent 2022
KVK nummer: 66589932
Btw-id: NL00358913B92
Houdt zich aan de internationale Ethische code