Hi, ik ben Nienke!

Hi, ik ben Nienke! 

Ik ben founder van MountainFIT en life-, loopbaan- en leiderschapscoach. In mijn leven zoek ik de grenzen van mijn kunnen graag op. Bergsportavonturen laten het vuur in mij branden en geven mij daarbij het zelfvertrouwen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. De levenslessen uit de bergen zorgen voor meer overzicht en focus in mijn werk, meer verbinding met mijn lichaam en gevoel, én meer zelfvertrouwen.

Dat maakt dat ik kan verbinden met mensen om mij heen en jou kan helpen tot de kern te komen van wie jij wil zijn en hoe je jouw leven wilt vormgeven. Ook al het is het leven niet 100% maakbaar, het is zeker wel stuurbaar. Ik help je bij het concreet maken welke richting je op wilt, te focussen op jouw levenspad of carrierepad en help je bij de uitdagingen die je onderweg tegenkomt en hoe je daarmee om kunt gaan. Juist dan kan jij gezonde, duurzame en menselijke keuzes maken voor jezelf en je (werk)leven en die impact hebben op de toekomst. 

Hoe treed ik de wereld tegemoet? Open, enthousiast, eigenzinnig, daadkrachtig, pragmatisch, avontuurlijk en ontwikkelgericht.

Hi, ik ben Kim!

Hi, ik ben Kim! 

Ik ben communicatie- en grafisch ontwerp expert bij MountainFit. Gedreven, sterk in concept denken en altijd op zoek naar mooie én functionele oplossingen. Met mijn creativiteit en een scherp oog voor detail breng ik nieuwe ideeën en frisse ontwerpen bij MountainFit.
“Mijn streven is om de uitstraling van MountainFit optimaal af te stemmen op de inhoud zodat we onze missie nog beter kunnen uitdragen. Het doel is om de zichtbaarheid van MountainFit te vergroten zodat meer mensen kunnen kennismaken met deze mooie manier van coaching.”
Samen met mijn man en 2 dochtertjes woon ik in een inspirerende groene omgeving. In mijn vrije tijd geniet ik van het buiten zijn, ga ik graag kamperen met onze gepimpte caravan en vind ik ontspanning en balans in yoga.
Mijn liefde voor de natuur en het buitenleven zie je terug in mijn kleurrijke werk. Bij MountainFit zetten we ons in om mensen in beweging, dichter bij zichzelf én de natuur te brengen, en ik ben trots om daar een onderdeel van te zijn.

Hi, ik ben Nathalie

Hi, ik ben Nathalie Hazenberg.

Ik werk als team- en leiderschapscoach bij MountainFIT. Het is mijn missie om de menselijke maat in organisaties terug te brengen. Talenten en drijfveren van mensen zijn voor mij het startpunt. Ik wil de pioniers van nu inspireren doorbraken te creëren voor een betere wereld van morgen. Mensen die momentum voelen, dat zetje te geven om het ook te pakken. Het momentum is nu. 

Organisaties lopen tegen hun grenzen aan. Deze tijd vraagt om nieuw leiderschap en anders organiseren. We mogen loslaten wat niet meer dienstbaar is en kunnen leren van de natuur. Als we organiseren met de principes van de natuur leren we dat meer niet altijd beter is, dat we ieders unieke bijdrage nodig hebben en elkaars kwaliteiten de ruimte mogen geven zodat iedereen kan bloeien. 

Het leven gaat met vallen en opstaan, ook de natuur laat los om weer ruimte te maken voor iets nieuws. In mijn leven heb ik geleerd steeds beter te luisteren naar mijn innerlijk kompas. De natuur is daarbij regelmatig een waardevolle spiegel. Ik organiseer steeds meer vanuit energie en momentum. De bergen staan voor mij voor kracht en empowerment vanuit een sterk fundament in jezelf. Tijdens de reis zal ik jou inspireren jouw uniciteit te hervinden en op je eigen wijze  impact te maken met natuurlijk leiderschap.