Lifecoaching: ontdek in 1 dag wat je wilt in je leven.

Een leven om van te houden.

 • Je hebt een leuk leven, maar toch ben je niet gelukkig.
 • Je bent moe en ziet steeds meer tegen alle dingen op.
 • Je raakt steeds meer geirriteerd en gestrest van alles om je heen.

Lifecoaching in 1 dag helpt jou te stoppen met overdenken en zoeken. Ik help jou in beweging te komen, te verhelderen en verwoorden wat je wel wilt en hoe je dat wilt passend bij wie jij bent.

“Blijf je maar twijfelen over wat je wilt of nodig hebt? Stop met denken en kom in beweging. Ik help je op een avontuurlijke en praktische manier hoe jij wel weet wat je wilt!”

Nienke van Ree.

Van Stress naar helderheid.

Vastlopen komt vaak doordat je niet helder hebt welke kant je op wil. Je weet niet wat belangrijk voor jou is. Je voelt dat er iets anders moet, maar je hebt geen idee wat. Dat onder bewuste maakt je iets duidelijk, je merkt het op maar je komt er niet bij.  Je bent moe, futloos, hebt geen energie. Je hebt last van de werkdruk, je zit alleen nog maar in je hoofd. Je wilt dat dat stopt. Maar hoe?

 

Op de coachdag geven we daar vorm aan. Ik geef je op een avontuurlijke manier in EEN dag (in een EEN-op-EEN-traject) inzicht in wie je bent in het hier en nu, wat jij belangrijk vindt in het leven, wat je onderbewuste je verteld en handvatten voor gezondere keuzes in je leven. Je komt met helderheid in je hoofd en een helder plan voor je leven, je richting of balans weer thuis.  Dat doe je door te bewegen, te leren luisteren naar jezelf en inzichten te verwerken. Jij gaat in 1 dag van stress naar helderheid.

onze coachees vertellen.

TIM Coach avontuur
5/5

Tim Gradussen.

‘… and a high impact it was! In maart 2022 heb ik Nienke benaderd omdat ik merkte dat ik vastliep qua werk en op persoonlijk vlak, ik wist niet goed welke richting ik op wilde; na het oriëntatiegesprek stelde Nienke een wandelsessie en een ‘High Impact coaching sessie’ voor waarbij we dus op avontuur gingen. Ik had me nooit kunnen bedenken dat het zoveel heeft kunnen betekenen; waar ik allerlei dingen erbij haalden die er totaal niet toe deden kwam Nienke snel tot de kern van mijn probleem en verhelderde ze mijn focus en doelen. Door mijn persoonlijke waarden ook naast mijn werkt te leggen kwamen we er precies achter wat voor mij werkt en hoe ik dit in moest richten. Ik kan nu gericht verder zoeken en heb het ontzettend leuk gehad tijdens mijn sessies. Nienke is erg professioneel en gepassioneerd omdat ze haar hobby, actief buiten bezig zijn, heeft gecombineerd met haar werk. 

Anne coaching in 1 dag
5/5

Anne.

Wat een fijne dag gehad, alles tot in de puntjes verzorgd en ontzettend veel geleerd wat ik kan toepassen in het dagelijks leven. Bedankt!

Lifecoaching in 1 dag.

“De ultieme combinatie van beleving, beweging, coaching en direct verwerken van inzichten maakt dat jij in 1 dag vormgeeft aan jouw doelen en met helderheid en gezond resultaat naar huis gaat.”

Wat gaan we doen?

Inschrijven.

Vul het inschrijfformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om elkaar te ontmoeten.

Ontmoeten.

We maken online kennis, bespreken waar je tegenaan loopt, wat je wilt bereiken en hoe ik je kan helpen.

EROP uit.

Samen kiezen we een geschikte datum, tijd, buitenlocatie en hoofd activiteit.

Voorbereiding.

Om de coachdag succesvol te maken ga jij aan de slag met de persoonlijke inspiratie en voorbereidingsopdrachten.

coachAvontuur.

We ontmoeten elkaar op een prachtige buitenlocatie in Nederland.  Je gaat gezonde keuzes maken voor je leven zodat jij weer een FIT wordt met je leven.

Start je doelen.

Je komt thuis met rust in je hoofd, een helder plan en gaat hiermee aan de slag.

Nazorg .

Twee weken later bespreken we hoe het met je gaat, welke stappen je hebt ondernomen of dat er knelpunten zijn. 

Follow up.

Het is altijd mogelijk om extra ondersteuning te krijgen in 1 op 1 coachsessies.

Met wie ga je mee?

Nienke-groen

Nienke van Ree.

Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe bewegen en natuur helpen om onszelf mentaal fit te houden. We leven in een denk-maatschappij en nemen onze gezondheid als vanzelfsprekend. We zijn continue gericht op anderen en zijn de connectie met de taal van ons eigen lichaam en gevoel verloren. Alleen heeft ons brein lang niet alle antwoorden op complexe vragen. Vragen zoals wat wil ik nou?

Een leven zonder risico bestaat niet. In mijn leven zoek ik de grenzen van mijn kunnen graag op. Bergsportavonturen laten het vuur in mij branden en geven mij daarbij het zelfvertrouwen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. De levenslessen uit de bergen zorgen voor meer overzicht en focus in mijn werk, meer verbinding met mijn lichaam en gevoel, én meer zelfvertrouwen. Zo blijf ik de Fit met mijn leven en werk en kan ik iedere ‘berg’ aan in mijn leven.

Tijdens deze dag.

 • Een unieke beleving op een prachtige locatie in Nederland.
 • Geef je op een avontuurlijke manier vorm aan je. doel/vraag/warboel in je hoofd.
 • Werk je aan en leer je over je gezondheid en beweeg je op je eigen niveau.
 • Ontstaat er een helder plan.
 • Heb je inzicht in wie jij bent en wilt zijn, wat je kunt en wat je wilt.
 • Leer je van een bewegingsgerichte en lijfgerichte coach-aanpak om meer te luisteren naar wat je lijf en gevoel je vertellen.
 • Doorbreek je niet helpende patronen om stappen te ondernemen.
 • Werk je aan belangrijke onderliggende vaardigheden en onderwerpen die op jou van toepassing zijn zoals prioriteren, keuzes maken, focus, aandacht en balans.
 • Leer je je comfortabel te voelen in oncomfortabele situaties, waarmee iedere verandering gepaard gaat.

Voorbeeld dagprogramma.

 • Op maat gemaakt programma
 • We spreken af op een plek die jouw proces ondersteund zoals aan zee, op de Posbank, bij de Hatertse Vennen, de Utrechtse Heuvelrug, Zuid Limburg etc. 

Veel gestelde vragen.

Jazeker. Juist door afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden en in beweging te zijn kom je veel sneller tot wat jij eigenlijk wilt. Tot op heden zijn alle deelnemers intens gelukkig met de keuze die zij hebben gemaakt voor coaching in 1 dag. Het leverde hen veel meer op dan zij vooraf hadden verwacht. Juist omdat je op een coachdag heel intensief met elkaar aan de slag bent en in beweging komt, doorbreek je patronen en kom je ineens wel bij wat je wilt en hoe je dat wilt. Ik bied je daarvoor de handvatten middels coaching.

Intake, voorbereidingsopdrachten, terugkoppeling en nazorg.
Op de coachdag zijn coaching, lunch en de materialen zoals een mountainbike, racefiets, helm of sup inbegrepen.
Het vervoer is exclusief.  

We stemmen samen de locatie samen af. Deze route per auto of OV wordt met je gedeeld. Je komt zelf naar deze locatie toe.

Het is geen nieuws meer dat de natuur en beweging belangrijke bronnen zijn om in contact te komen met je gevoel en te ontspannen. Dit zijn belangrijke raadgevers voor onze diepere verlangens. Ik leer je hier naar te luisteren en dit te koppelen aan hoe jij tegen jouw loopbaan aankijkt. Door in beweging te zijn werk je direct aan je gezondheid, valt de gedachte filter weg en wordt het veel sneller duidelijk waar jij echt op weg naar toe bent.  

 

 

onze coachees vertellen.

Tim Gradussen
Lees verder
Ik had me nooit kunnen bedenken dat het zoveel heeft kunnen betekenen; waar ik allerlei dingen erbij haalden die er totaal niet toe deden kwam Nienke snel tot de kern van mijn probleem en verhelderde ze mijn focus en doelen. Door mijn persoonlijke waarden ook naast mijn werkt te leggen kwamen we er precies achter wat voor mij werkt en hoe ik dit in moest richten. Ik kan nu gericht verder zoeken en heb het ontzettend leuk gehad tijdens mijn sessies. Nienke is erg professioneel en gepassioneerd omdat ze haar hobby, actief buiten bezig zijn, heeft gecombineerd met haar werk. Ik zal de lessen en opdrachten uit deze sessies nog lang meenemen.
Anne van Schaaijk
Lees verder
Ik sta er nog steeds versteld van hoeveel je kunt leren op een dag! Een geweldig coachavontuur gehad en het is zeker een aanrader om deze dag te volgen!
D. v.d. E.
Lees verder
Ik vond het een erg leerzame dag. Alle scenario's werden duidelijk en geven richting aan mijn werk &leven. Nu komt het erop aan ook patronen te doorbreken.
Annie Raaijmakers
Lees verder
Het was voor mij erg fijn en verhelderend om wat er in mijn hoofd ronddwaalde duidelijk te krijgen. Nu heb ik een gericht doel waar ik naartoe kan werken. Door het op papier te zetten werdt het nog duidelijker. Tijdens de coachdag lag de volle focus op mij en mijn proces om duidelijkheid te krijgen welke kant ik op wilde met mijn werk. Nienke is erg duidelijk waar het om gaat, zonder er omheen te draaien. We zijn we in de korte tijd snel tot de kern gekomen.
Vorige
Volgende

Bereik met ons de top.

Contact gegevens:
MountainFit

nienke@mountainfit.nl
06-29087785

Zakelijke gegevens:
Aangesloten bij NOBCO 32228 / 2e coachtalentverkiezing 2022
KVK nummer: 66589932
Btw-id: NL00358913B92
Houdt zich aan de internationale Ethische code