Powercoachsessie: eenmalig aan de slag met je vraag.

Weet je het even niet?

 • Denk je aan een carriereswitch en wil je hier actief mee aan de slag? 
 • Ervaar je een gevoel van stress op je werk en wil je dit veranderen? 
 • Wil je steviger grenzen stellen en nee zeggen? 
 • Wil je je talent ontdekken?
 • Voel je dat verandering nodig is maar weet je niet precies wat? 
 • Sta je voor een keuze en weet je het even niet?

“Ben je vastgelopen? Blijf je maar nadenken over wat je wilt of nodig hebt? Stop met denken en kom in beweging. Ik help je op een avontuurlijke en praktische manier hoe jij de Eerste stap kunt zetten!”

Nienke van Ree.

Van dromen naar doen.

Sta je voor een keuze en twijfel je wat te doen? 

In een powercoachsessie helpen we je om dat wat vast zit weer in beweging te brengen, je patronen te doorzien en alle afleidende gedachten  vast te pakken. Dan kom je wel tot de kern van wat jij nodig hebt om de verandering in te zetten en gezonde keuzes te maken voor jezelf.  Ik geef je op een avontuurlijke manier in EEN Powercoachsessie (in een EEN-op-EEN-traject) inzicht en handvatten. Dat doen we door te bewegen, te leren luisteren naar jezelf en inzichten te verwerken. Jij gaat in 1 powercoachsessie van denken naar doen.

 

Dus sta je voor een keuze in je leven of werk en wil je hierover sparren en heb je behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Bij een losse coachsessie stellen we voorafgaand aan de sessie het doel vast. In 1,5 uur kun je vaak al voelen en verwoorden welke verandering nodig is, deze inzetten en weloverwogen de volgende stappen zetten. Omdat het vaak om urgente vraagstukken gaat, streven we ernaar om de afspraak zo snel mogelijk plaats te laten vinden. 

Zet de verandering deze week nog in. 

onze coachees vertellen.

5/5

Annie.

Het was voor mij erg fijn en verhelderend om wat er in mijn hoofd ronddwaalde duidelijk te krijgen. Nu heb ik een gericht doel waar ik naartoe kan werken. Door het op papier te zetten werdt het nog duidelijker. Tijdens de coachdag lag de volle focus op mij en mijn proces om duidelijkheid te krijgen welke kant ik op wilde met mijn werk. Nienke is erg duidelijk waar het om gaat, zonder er omheen te draaien. We zijn we in de korte tijd snel tot de kern gekomen.

5/5

Koen H.

Ik voelde me meteen vertrouwd bij Nienke, waardoor we snel de diepte in konden gaan. Dit kwam vooral door de open, geïnteresseerd en enthousiaste houding van Nienke!

Verder ben ik persoonlijk vrij visueel ingesteld, wat ik in het begin had vermeld en hier wist Nienke moeiteloos mee om te gaan door attributen in de natuur te gebruiken, te tekenen en op te schrijven. Super fijn!

eenmalige powercoachsessie voor jou.

“De ultieme combinatie van beleving, beweging, coaching en direct verwerken van inzichten maakt dat jij in 1 sessie vormgeeft aan jouw verandering en met gezond resultaat naar huis gaat.”

Wat gaan we doen?

Inschrijven.

Vul het inschrijfformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om elkaar te ontmoeten.

Afstemming.

We maken online of telefonisch kennis, bespreken waar je tegenaan loopt, wat je wilt bereiken en hoe ik je kan helpen.

Middel.

Samen kiezen we een geschikte datum, tijd, buitenlocatie en hoofd activiteit die jouw vraag ondersteunen. 

Powercoachsessie.

We ontmoeten elkaar op een prachtige buitenlocatie in Nederland en gaan aan de slag. 

Start je doelen.

Je komt thuis met rust in je hoofd, een helder plan en gaat hiermee aan de slag.

Follow up.

Het is altijd mogelijk om extra ondersteuning te krijgen.

Met wie ga je mee?

Nienke-groen

Nienke van Ree.

Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe bewegen en natuur helpen om onszelf mentaal fit te houden. We leven in een denk-maatschappij en nemen onze gezondheid als vanzelfsprekend. We zijn continue gericht op anderen en zijn de connectie met de taal van ons eigen lichaam en gevoel verloren. Alleen heeft ons brein lang niet alle antwoorden op complexe vragen. Vragen zoals wat wil ik nou? Welke keuze moet ik nu maken?

Een leven zonder risico bestaat niet. In mijn leven zoek ik de grenzen van mijn kunnen graag op. Bergsportavonturen laten het vuur in mij branden en geven mij daarbij het zelfvertrouwen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. De levenslessen uit de bergen zorgen voor meer overzicht en focus in mijn werk, meer verbinding met mijn lichaam en gevoel, én meer zelfvertrouwen. Zo blijf ik de Fit met mijn leven en werk en kan ik iedere ‘berg’ aan in mijn leven.

Tijdens deze coachsessie.

 • Een unieke beleving die je bij blijft op een prachtige locatie in Nederland.
 • Geef je op een avontuurlijke manier vorm aan je doel/vraag.
 • Werk je aan en leer je over je gezondheid en beweeg je op je eigen niveau.
 • Leer je van een bewegingsgerichte en lijfgerichte coach-aanpak om meer te luisteren naar wat je lijf en gevoel je vertellen.
 • Doorbreek je niet helpende patronen om stappen te ondernemen.
 • Werk je aan belangrijke onderliggende vaardigheden en onderwerpen die op jou van toepassing zijn zoals prioriteren, keuzes maken, focus, aandacht, balans.
 • Leer je je comfortabel te voelen in oncomfortabele situaties, waarmee iedere verandering gepaard gaat.
 • Kom je tot de eerste stappen.

Altijd Op maat.

 • Altijd op maat gemaakt programma op een locatie en met activiteiten (middelen) en coachmethodieken die jouw proces ondersteunen. 
 • Een specifieke locatie, bijv. aan zee, in de heuvels of in het bos. Deze locaties zijn met het openbaar vervoer of de auto te bereiken. 
 • Keuze uit verschillende activiteiten zoals mountainbiken, (koud water) zwemmen, wandelen, boksen, racefietsen, klimmen. 
 • Ondersteund met coachmethodieken en modellen zoals voice dialogue, transactionele analyse, nlp, mindfulness. 

Veel gestelde vragen.

Nee, je schrijft je in voor de gratis intake van 30 minuten. We maken kennis en bespreken waar je tegenaan loopt,  hoe je je fysiek, mentaal en emotioneel voelt, wat je nodig hebt om tot helderheid te komen en we plannen de powercoachsessie. 

Je ontvangt een intake, voorbereidingsopdrachten, de coachsessie en terugkoppeling.

Tijdens de coachsessie zijn coaching, kopje koffie of thee en de materialen zoals een mountainbike, racefiets, helm of sup inbegrepen.
Het vervoer is exclusief.
De kosten hiervoor zijn 160,- ex btw. 

We stemmen samen de locatie samen af. Deze route per auto of OV wordt met je gedeeld. Je komt zelf naar deze locatie toe.

Het is geen nieuws meer dat de natuur en beweging belangrijke bronnen zijn om in contact te komen met je gevoel en te ontspannen. Dit zijn belangrijke raadgevers voor onze diepere verlangens. Ik leer je hier naar te luisteren en dit te koppelen aan hoe jij tegen jouw loopbaan aankijkt. Door in beweging te zijn werk je direct aan je gezondheid, valt de gedachte filter weg en wordt het veel sneller duidelijk waar jij echt op weg naar toe bent.  

 

 

Plan de gratis intake en we kijken samen naar wat past bij jouw vraag, je gezondheid, je mogelijkheden en budget. Je kunt ook de website bezoeken om de andere trajecten te zien.

 

 

onze coachees vertellen.

Krista
Lees verder
Nienke heb ik ervaren als een enthousiaste en positieve coach. Vanaf het eerste mailcontact heel fijn contact. Nienke luistert goed en had bij mij snel door waarmee ik het beste geholpen was. Ze nam ook goed de tijd stil te staan bij mijn verhaal. Het beeld van Nienke op de website en in het echt tijdens de coaching kwamen helemaal overeen. Voor mij een enorm waardevolle sessie waardoor ik weer een stap dichterbij mijn droombaan ben en ook weer dichter bij mijzelf. Ik was benieuwd hoe de combi mountainbiken en coachen zou zijn, maar voor mij was het perfect om even uit mijn hoofd, maar in mijn hart te gaan tijdens het fietsen. Nienke heeft mooie en bruikbare linkjes gelegd tussen het fysieke fietsen en vervolgens mijn vragen. Aan het einde van de sessie ook een helder beknopt actieplan waar ik concreet mee aan de slag kan.
Willem
Lees verder
Nienke is een prettig persoon om bij te zijn. Ze heeft een fijne energie en houdt je erbij door terug te grijpen naar dingen die eerder ter sprake zijn gekomen. Door de afwisseling in de dag blijft de vaart er in. Er werd in de loop van de dag een paar keer stil gestaan bij wat we hadden gedaan. Daardoor werden oefeningen duidelijk en werd ook duidelijk waarom we ze hadden gedaan. Nienke is open en deelt ook haar eigen ervaringen. Mijn doel was om nieuwe inzichten te krijgen over waar ik sta en waar ik (werkend) blij van zal worden. Deze coachdag (wandelen en koud water zwemmen) was het begin van een reis, ik had niet verwacht nu al met oplossingen te komen.
Annie Raaijmakers
Lees verder
Het was voor mij erg fijn en verhelderend om wat er in mijn hoofd ronddwaalde duidelijk te krijgen. Nu heb ik een gericht doel waar ik naartoe kan werken. Door het op papier te zetten werdt het nog duidelijker. Tijdens de coachdag lag de volle focus op mij en mijn proces om duidelijkheid te krijgen welke kant ik op wilde met mijn werk. Nienke is erg duidelijk waar het om gaat, zonder er omheen te draaien. We zijn we in de korte tijd snel tot de kern gekomen.
Tim Gradussen
Lees verder
Ik had me nooit kunnen bedenken dat het zoveel heeft kunnen betekenen; waar ik allerlei dingen erbij haalden die er totaal niet toe deden kwam Nienke snel tot de kern van mijn probleem en verhelderde ze mijn focus en doelen. Door mijn persoonlijke waarden ook naast mijn werkt te leggen kwamen we er precies achter wat voor mij werkt en hoe ik dit in moest richten. Ik kan nu gericht verder zoeken en heb het ontzettend leuk gehad tijdens mijn sessies. Nienke is erg professioneel en gepassioneerd omdat ze haar hobby, actief buiten bezig zijn, heeft gecombineerd met haar werk. Ik zal de lessen en opdrachten uit deze sessies nog lang meenemen.
Anne van Schaaijk
Lees verder
Ik sta er nog steeds versteld van hoeveel je kunt leren op een dag! Een geweldig coachavontuur gehad en het is zeker een aanrader om deze dag te volgen!
D. v.d. E.
Lees verder
Ik vond het een erg leerzame dag. Alle scenario's werden duidelijk en geven richting aan mijn werk &leven. Nu komt het erop aan ook patronen te doorbreken.
Martijn v.d. Weijden
Lees verder
Het contact met Nienke voelde gelijk vertrouwd en voor mijn gevoel kwamen we al snel tot de kern. Wat ik erg sterk vond is hoe wij samen de inzichten die gedurende de dag naar boven zijn gekomen hebben vertaald in een actieplan.
Iris Hameetman
Lees verder
Fantastische (zelf)inzichten, duidelijk beeld met concrete stappen als uitkomst. Op een hele verfrissende leuke manier.
Sander Verheij
Lees verder
Nienke geeft je energie, stelt je op je gemak en is gewoon een gezellig mens. Tijdens de coaching stelde ze veel vragen en hielp me op een energieke manier met het maken van keuzes. De actieve 'coaching in een dag' sessie, waarbij we gingen mountainbiken in de bossen, heb ik als zeer waardevol ervaren.
K. H.
Lees verder
Ik heb mezelf nog nooit zo snel op mijn gemak en vertrouwd gevoeld bij een coach, waardoor we snel de diepte in konden gaan. Dit kwam vooral door de open, geïnteresseerd en enthousiaste houding van Nienke! Verder ben ik persoonlijk vrij visueel ingesteld, wat ik in het begin had vermeld en hier wist Nienke moeiteloos mee om te gaan door attributen in de natuur te gebruiken, te tekenen en op te schrijven. Super fijn!
Vorige
Volgende

Bereik met ons de top.

Contact gegevens:
MountainFit

nienke@mountainfit.nl
06-29087785

Zakelijke gegevens:
Aangesloten bij NOBCO 32228 / 2e coachtalent 2022
KVK nummer: 66589932
Btw-id: NL00358913B92
Houdt zich aan de internationale Ethische code