Nienke van Ree.

Hi, ik ben Nienke! 

In mijn leven zoek ik de grenzen van mijn kunnen graag op. Bergsportavonturen laten het vuur in mij branden en geven mij daarbij het zelfvertrouwen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. De levenslessen uit de bergen zorgen voor meer overzicht en focus in mijn werk, meer verbinding met mijn lichaam en gevoel, én meer zelfvertrouwen.

Dat maakt dat ik kan verbinden met mensen om mij heen en jou kan helpen tot de kern te komen van wie jij wil zijn en hoe je jouw leven wilt vormgeven. Ook al het is het leven niet 100% maakbaar, het is zeker wel stuurbaar. Ik help je bij het concreet maken welke richting je op wilt, te focussen op jouw levenspad of carrierepad en help je bij de uitdagingen die je onderweg tegenkomt en hoe je daarmee om kunt gaan. Juist dan kan jij gezonde, duurzame en menselijke keuzes maken voor jezelf en je (werk)leven en die impact hebben op de toekomst. 

Hoe treed ik de wereld tegemoet? Open, enthousiast, eigenzinnig, daadkrachtig, pragmatisch, avontuurlijk en ontwikkelgericht.

Waar ben ik goed in? Luisteren, een spiegel voorhouden, van problemen uitdagingen maken, concretiseren, ontwerpen en vertalen, structuur bieden, verbinden, activeren, vertrouwen en veiligheid bieden.

Mijn motto’s: #bewegingleidttotgezondeverandering #andersdoenisandersdenken #leefmeerdenkminder