Loopbaancoaching: Vind je droombaan in 1 dag.

Een baan om van te houden.

 • Je hebt een leuke baan, een leuk leven maar toch ben je niet gelukkig.
 • Je hebt al een baan maar je hebt het er niet naar je zin.
 • Je blijft maar nadenken en twijfelen over wat je wilt in je werk en hoe je dat wilt.
 • Je weet niet waar je goed in bent en wat er bij je past?
Droombaan coaching in 1 dag helpt jou te stoppen met overdenken en zoeken. Ik help jou in beweging te komen, te verhelderen en verwoorden wat je wel wilt en hoe je dat wilt passend bij wie jij bent.

“Ben je vastgelopen? Blijf je maar twijfelen over wat je wilt of nodig hebt? Stop met denken en kom in beweging. Ik help je op een avontuurlijke en praktische manier hoe jij wel je droombaan kunt vormgeven!”

Nienke van Ree.

Van dromen naar doen.

Je bent circa 65.000 uur van je leven aan het werk. Natuurlijk wil je daar voldoening uit halen. Maar dat is lang niet altijd eenvoudig. Bij MountainFit kom je erachter wat voor werk nu echt bij je past, wat je richting is en ontwikkel je emotionele vaardigheden die je helpen tot je recht te komen en optimaal te presteren in het werk dat je doet.


Om kans te maken je droombaan te vinden, moet je jezelf en de wereld om je heen goed begrijpen. Op het moment dat je start met je carrière is dat maar zelden het geval. Je baseert keuzes vaak op de verwachtingen van anderen of op vage ideeën over wat bepaald werk inhoudt, wat je kunt en wat je leuk vindt.


Ben je een bepaalde weg ingeslagen dan is switchen of van richting veranderen vaak lastig en lijkt het een hele grote stap, soms voelt het ook als falen. En zelfs als dat niet het geval is, brengt het de moeilijke vraag met zich mee: wat wil ik dan wel?


Op de coachdag geven we daar vorm aan. Ik geef je op een avontuurlijke manier in EEN dag (in een EEN-op-EEN-traject) inzicht en handvatten voor een passendere invulling van je werk, een helder plan voor je richting of stoom je klaar voor je nieuwe baan. Dat doen we door te bewegen, te leren luisteren naar jezelf en inzichten te verwerken. Jij gaat in 1 dag van dromen naar doen.

onze coachees vertellen.

TIM Coach avontuur
5/5

Tim Gradussen.

‘… and a high impact it was! Ik heb Nienke benaderd omdat ik merkte dat ik vastliep qua werk en op persoonlijk vlak, ik wist niet goed welke richting ik op wilde; na het oriëntatiegesprek stelde Nienke een wandelsessie en een ‘High Impact coaching sessie’ voor waarbij we dus op avontuur gingen. Ik had me nooit kunnen bedenken dat het zoveel heeft kunnen betekenen; waar ik allerlei dingen erbij haalden die er totaal niet toe deden kwam Nienke snel tot de kern van mijn probleem en verhelderde ze samen met mij, mijn focus en doelen. Door mijn persoonlijke waarden ook naast mijn werk te leggen kwamen we er precies achter wat voor mij werkt en hoe ik dit in moest richten. Ik kan nu gericht verder zoeken en heb het ontzettend leuk gehad tijdens mijn sessies. Nienke is erg professioneel en gepassioneerd omdat ze haar hobby, actief buiten bezig zijn, heeft gecombineerd met haar werk. 

Anne coaching in 1 dag
5/5

Anne.

Wat een fijne dag gehad, alles tot in de puntjes verzorgd en ontzettend veel geleerd wat ik kan toepassen in het dagelijks leven. Bedankt!

Droombaancoaching in 1 dag.

“De ultieme combinatie van beleving, beweging, coaching en direct verwerken van inzichten maakt dat jij in 1 dag vormgeeft aan jouw doelen en met gezond resultaat naar huis gaat.”
Wat gaan we doen?

Inschrijven.

Vul het inschrijfformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om elkaar te ontmoeten.

Ontmoeten.

We maken online kennis, bespreken waar je tegenaan loopt, wat je wilt bereiken en hoe ik je kan helpen.

EROP uit.

Samen kiezen we een geschikte datum, tijd, buitenlocatie en hoofd activiteit.

Voorbereiding.

Om de coachdag succesvol te maken ga jij aan de slag met de persoonlijke inspiratie en voorbereidingsopdrachten.

Droombaan coachdag.

We ontmoeten elkaar op een prachtige buitenlocatie in Nederland.

We kijken samen naar wie jij kiest te zijn, waar je op weg naartoe bent en wat past. Je maakt werk van je droom zodat jij weer een FIT wordt met je baan.

Start je doelen.

Je komt thuis met rust in je hoofd, een helder plan en gaat hiermee aan de slag.

Nazorg .

Twee weken later bespreken we hoe het met je gaat, welke stappen je hebt ondernomen of dat er knelpunten zijn. 

Follow up.

Het is altijd mogelijk om extra ondersteuning te krijgen.

Met wie ga je mee?

Nienke-groen

Nienke van Ree.

Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe bewegen en natuur helpen om onszelf mentaal fit te houden. We leven in een denk-maatschappij en nemen onze gezondheid als vanzelfsprekend. We zijn continue gericht op anderen en zijn de connectie met de taal van ons eigen lichaam en gevoel verloren. Alleen heeft ons brein lang niet alle antwoorden op complexe vragen. Vragen zoals wat wil ik nou?

Een leven zonder risico bestaat niet. In mijn leven zoek ik de grenzen van mijn kunnen graag op. Bergsportavonturen laten het vuur in mij branden en geven mij daarbij het zelfvertrouwen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. De levenslessen uit de bergen zorgen voor meer overzicht en focus in mijn werk, meer verbinding met mijn lichaam en gevoel, én meer zelfvertrouwen. Zo blijf ik de Fit met mijn leven en werk en kan ik iedere ‘berg’ aan in mijn leven.

Tijdens deze dag.

 • Een unieke beleving die je bij blijft op een prachtige locatie in Nederland
 • Krijg je een heerlijke gezonde lunch
 • Geef je op een avontuurlijke manier vorm aan je doel/vraag
 • Werk je aan en leer je over je gezondheid en beweeg je op je eigen niveau (fietsen/wandelen/suppen/zwemmen)
 • Ontstaat er een helder plan.
 • Heb je inzicht in wie jij bent en wilt zijn, wat je kunt en wat je wilt
 • Leer je van een bewegingsgerichte en lijfgerichte coach-aanpak om meer te luisteren naar wat je lijf en gevoel je vertellen.
 • Doorbreek je niet helpende patronen om stappen te ondernemen.
 • Werk je aan belangrijke onderliggende vaardigheden en onderwerpen die op jou van toepassing zijn zoals prioriteren, keuzes maken, focus, aandacht, balans
 • Leer je je comfortabel te voelen in oncomfortabele situaties, waarmee iedere verandering gepaard gaat.

Voorbeeld dagprogramma.

 • Altijd op maat gemaakt programma
 • We spreken af op een plek die jouw proces ondersteund zoals aan zee, op de Posbank, bij de Hatertse Vennen, de Utrechtse Heuvelrug, Zuid Limburg etc. 

Veel gestelde vragen.

Jazeker. Juist door afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden en in beweging te zijn kom je veel sneller tot wat jij eigenlijk wilt. Tot op heden zijn alle deelnemers intens gelukkig met de keuze die zij hebben gemaakt voor coaching in 1 dag. Het leverde hen veel meer op dan zij vooraf hadden verwacht. Juist omdat je op een coachdag heel intensief met elkaar aan de slag bent en in beweging komt, doorbreek je patronen en kom je ineens wel bij wat je wilt en hoe je dat wilt. Ik bied je daarvoor de handvatten.

Intake, voorbereidingsopdrachten, terugkoppeling en nazorg.
Op de coachdag zijn coaching, lunch en de materialen zoals een mountainbike, racefiets, helm of sup inbegrepen.
Het vervoer is exclusief.  

We stemmen samen de locatie samen af. Deze route per auto of OV wordt met je gedeeld. Je komt zelf naar deze locatie toe.

Het is geen nieuws meer dat de natuur en beweging belangrijke bronnen zijn om in contact te komen met je gevoel en te ontspannen. Dit zijn belangrijke raadgevers voor onze diepere verlangens. Ik leer je hier naar te luisteren en dit te koppelen aan hoe jij tegen jouw loopbaan aankijkt. Door in beweging te zijn werk je direct aan je gezondheid, valt de gedachte filter weg en wordt het veel sneller duidelijk waar jij echt op weg naar toe bent.  

 

 

onze coachees vertellen.

Krista
Lees verder
Nienke heb ik ervaren als een enthousiaste en positieve coach. Vanaf het eerste mailcontact heel fijn contact. Nienke luistert goed en had bij mij snel door waarmee ik het beste geholpen was. Ze nam ook goed de tijd stil te staan bij mijn verhaal. Het beeld van Nienke op de website en in het echt tijdens de coaching kwamen helemaal overeen. Voor mij een enorm waardevolle sessie waardoor ik weer een stap dichterbij mijn droombaan ben en ook weer dichter bij mijzelf. Ik was benieuwd hoe de combi mountainbiken en coachen zou zijn, maar voor mij was het perfect om even uit mijn hoofd, maar in mijn hart te gaan tijdens het fietsen. Nienke heeft mooie en bruikbare linkjes gelegd tussen het fysieke fietsen en vervolgens mijn vragen. Aan het einde van de sessie ook een helder beknopt actieplan waar ik concreet mee aan de slag kan.
Willem
Lees verder
Nienke is een prettig persoon om bij te zijn. Ze heeft een fijne energie en houdt je erbij door terug te grijpen naar dingen die eerder ter sprake zijn gekomen. Door de afwisseling in de dag blijft de vaart er in. Er werd in de loop van de dag een paar keer stil gestaan bij wat we hadden gedaan. Daardoor werden oefeningen duidelijk en werd ook duidelijk waarom we ze hadden gedaan. Nienke is open en deelt ook haar eigen ervaringen. Mijn doel was om nieuwe inzichten te krijgen over waar ik sta en waar ik (werkend) blij van zal worden. Deze coachdag (wandelen en koud water zwemmen) was het begin van een reis, ik had niet verwacht nu al met oplossingen te komen.
Annie Raaijmakers
Lees verder
Het was voor mij erg fijn en verhelderend om wat er in mijn hoofd ronddwaalde duidelijk te krijgen. Nu heb ik een gericht doel waar ik naartoe kan werken. Door het op papier te zetten werdt het nog duidelijker. Tijdens de coachdag lag de volle focus op mij en mijn proces om duidelijkheid te krijgen welke kant ik op wilde met mijn werk. Nienke is erg duidelijk waar het om gaat, zonder er omheen te draaien. We zijn we in de korte tijd snel tot de kern gekomen.
Tim Gradussen
Lees verder
Ik had me nooit kunnen bedenken dat het zoveel heeft kunnen betekenen; waar ik allerlei dingen erbij haalden die er totaal niet toe deden kwam Nienke snel tot de kern van mijn probleem en verhelderde ze mijn focus en doelen. Door mijn persoonlijke waarden ook naast mijn werkt te leggen kwamen we er precies achter wat voor mij werkt en hoe ik dit in moest richten. Ik kan nu gericht verder zoeken en heb het ontzettend leuk gehad tijdens mijn sessies. Nienke is erg professioneel en gepassioneerd omdat ze haar hobby, actief buiten bezig zijn, heeft gecombineerd met haar werk. Ik zal de lessen en opdrachten uit deze sessies nog lang meenemen.
Anne van Schaaijk
Lees verder
Ik sta er nog steeds versteld van hoeveel je kunt leren op een dag! Een geweldig coachavontuur gehad en het is zeker een aanrader om deze dag te volgen!
D. v.d. E.
Lees verder
Ik vond het een erg leerzame dag. Alle scenario's werden duidelijk en geven richting aan mijn werk &leven. Nu komt het erop aan ook patronen te doorbreken.
Martijn v.d. Weijden
Lees verder
Het contact met Nienke voelde gelijk vertrouwd en voor mijn gevoel kwamen we al snel tot de kern. Wat ik erg sterk vond is hoe wij samen de inzichten die gedurende de dag naar boven zijn gekomen hebben vertaald in een actieplan.
Iris Hameetman
Lees verder
Fantastische (zelf)inzichten, duidelijk beeld met concrete stappen als uitkomst. Op een hele verfrissende leuke manier.
Previous
Next

Bereik met ons de top.

Contact gegevens:
MountainFit

nienke@mountainfit.nl
06-29087785

Zakelijke gegevens:
Aangesloten bij NOBCO 32228 / 2e coachtalent 2022
KVK nummer: 66589932
Btw-id: NL00358913B92
Houdt zich aan de internationale Ethische code