Interview door coachlink: de werkplek van Nienke

De natuur als werkplek, klaslokaal of leefloket.

Er is steeds meer behoefte aan ‘het in de natuur zijn’. Toch hebben we last van vele patronen en overtuigingen om vooral binnen te blijven gedurende ons werk, studie en leven. We zien buiten zijn voornamelijk nog als iets voor in onze eigen tijd. Even een half uurtje lekker naar buiten.

Sinds drie jaar werk ik zoveel mogelijk buiten. Ik voel me levendiger, meer ontspannen, energieker dan ooit. Iedere dag mag ik mensen mee naar buiten nemen en zo doorbreken we rustig aan het patroon om buiten onderdeel te maken van het werk&leven.

Ondertussen krijg ik vele vragen over mijn coachplek en daarbij zitten veel aannames, vooral van collega’s :). Je hebt er toch nog wel een praktijk naast, waar je naar binnen gaat? Je kunt toch niet alles buiten doen? Dat heb ik dus niet. Je weet wel….gewoon lekker met je voeten in de modder, soms een beetje oncomfortabel, heerlijk avontuurlijk en een walhalla aan ontdekkingen.

CoachLink van Uitgeverij Boom Nelissen wilde er ook meer van weten. Dus werd ik geïnterviewd over mijn werkplek.

Nieuwsgierig geworden?
Lees hier het Interview

Hulp nodig?

Wil je zelf ook werk maken van je werkplek?

Laten we gaan wandelen en stuur me een bericht.Contact