Voor persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals, managers, leidinggevenden en directeuren in de zorg

Voor leidinggevenden, managers en zorgprofessionals die twijfelen en willen veranderen van richting.

Voor directeuren, leidinggevenden en managers in de zorg die leiderschap willen ontwikkelen.

nienke van ree.

Life and Career Coach

Hij zei ‘ken je dat gevoel?’ Je ben fysiek wel aanwezig maar eigenlijk ben je er niet? De berg wordt alleen maar groter en ik weet niet meer hoe ik het moet oplossen. Mijn energie is weg. We gaan samen naar buiten en wandelen door de natuur. De eerste stap op weg naar groei is gezet.

Met een daadkrachtige, enthousiaste en open persoonlijkheid help ik je om energie te vergroten, mentale helderheid te creëeren, waardevolle persoonlijke en zakelijke doelen te stellen, te focussen en richting te bepalen. Zo kun je je weer verbinden met waar jij naar op weg bent, leiderschap nemen en impact maken.

Ben jij de directeur, ondernemer of manager in de zorg die ziet dat blijven ontwikkelen met focus op waardevolle persoonlijke en organisatiedoelen de sleutel tot succes is? Dan ben je bij MountainFIT aan het juiste adres.

Waarom MountainFIT? Ik heb mijn expertise van het lichaam, psychologie, onderwijsorganisaties, verandermanagement en het beklimmen van bergen gebundeld.

Met passie voor gezond, duurzaam & succesvol ondernemen en leiding geven, persoonlijke ontwikkeling en samenwerking ben ik graag jouw “expeditieleider” op weg naar meer persoonlijk en zakelijk geluk.

Ontwikkeling met plezier.

MountainFIT gelooft dat ontwikkeling leuk is. Soms een beetje spannend en buiten je comfortzone. En natuurlijk ziet dat er voor iedereen net anders uit. Daarom verken ik altijd eerst jouw vraag of ontwikkelsituatie. Geen standaard coaching, maar persoonlijk contact en een luisterend oor.
Hoe kan ik jou helpen?

WIL JE PERSOONLIJK ONTWIKKELEN?

Krachtige personen in de zorg die veel verantwoordelijkheid dragen, vinden vaak dat ze alles zelf moeten kunnen oplossen. Vaak lukt dat, maar niet altijd. Vraag je jezelf af hoe je in korte tijd opnieuw energie, helderheid, ontspanning en blijdschap kunt ervaren? Dan is het ‘Master Yourself pakket’ jouw oplossing.

WIL JE VAN RICHTING VERANDEREN?

Ben je op zoek zijn naar nieuwe dromen? Twijfel je of de zorg het nog voor jou is? Denk je na over hoe je van meer betekenis kunt zijn en wil je niet terugvallen in oude patronen? Werk dan aan het creëren van een nieuwe droom voor jezelf (en/of je bedrijf) en je omgeving waar jij straks vol met energie en plezier echt van kunt genieten. Voor jou is ‘het adventure pakket’ de oplossing.

WIL JE MEER LEIDERSCHAP ONTWIKKELEN?

Voor managers en leidinggevenden in de zorg die zich willen ontwikkelen in hun rol. Leer vooruit te kijken, een leerklimaat te creëeren en het beste uit je mensen te halen. Zijn je leiderschap skills toereikend om de gewenste verandering in je organisatie te realiseren? Als dit niet glashelder voor je is helpt ‘het expeditiepakket’ je vooruit.

de coachtrajecten.

Coaching zodat jij met energie de volgende stap kunt zetten.

Beweging als katalysator

Beweging is de basis om de energie in het lichaam weer te laten stromen, te voelen, een positieve mindset en het maken van gezonde en duurzame keuzes voor je leven en werk. Bewegen kun je op ieder niveau inzetten zodat het je ondersteunt in wat jij nodig hebt. Heb je vertraging of juist versnelling nodig?

Prachtige natuur

Buiten kom je tot de kern van wie je binnen bent. De natuur ontspant en maakt dat je sneller tot inzichten komt. Ook kom je meer in verbinding te staan met je gevoel.

Onvergetelijke avonturen

Avonturen zijn versnellers van de ontwikkeling. Een dag op avontuur helpt je om te leren gaan met verandering en richting te bepalen. Een dag op avontuur helpt je om alle oppervlakkigheden weg te laten vallen. Je werkt EN aan energie EN aan het verhelderen van waardevolle doelen zodat jij weet wat er verandert is en welke richting je op wilt.

Gecertificeerde en Krachtige coaching

Coaching gericht op jouw ontwikkeling waarbij iedere ontwikkelsituatie uniek is. Door vragen te stellen brengen we jouw ontwikkelvraag in kaart.

On the job

Bij leiderschap op het werk kan coaching on the job worden toegevoegd. In het moment patronen doorbreken ondersteunt bij het vergroten van leiderschap. De natuur, mentale en fysieke activiteiten worden onderdeel gemaakt van je dagelijkse werk routines. Een voorbeeld is dat je een presentatie of gesprek veel efficienter voorbereid tijdens het wandelen dan achter je computer. We zijn het echter niet gewend.

Gezonde duurzame en succesvolle resultaten

Wil je een sprintje trekken of een hoge berg beklimmen? Gezond leven is de basis voor gezonde keuzes, niet alleen vandaag maar je hele leven. Met een goede energiemanagement zet jij de juiste verandering in, behoud je helderheid op wat jouw leven waardevol maakt, maak je de juiste keuzes onderweg en heb je focus op dat wat jij belangrijk vindt in je leven en organisatie.

Mijn klanten.