Loopbaancoaching: Vind je droombaan in twee dagen/groepseditie.

Een baan om van te houden.

 • Je hebt een leuke baan, een leuk leven maar toch ben je niet gelukkig.
 • Je hebt al een baan maar je hebt het er niet naar je zin.
 • Je blijft maar nadenken en twijfelen over wat je wilt in je werk en hoe je dat wilt.
 • Je weet niet waar je goed in bent en wat er bij je past?

Droombaan coaching in twee dagen helpt jou te stoppen met overdenken en zoeken. Ik help jou in beweging te komen, te verhelderen en verwoorden wat je wel wilt en hoe je dat wilt passend bij wie jij bent.

“Ben je vastgelopen? Blijf je maar twijfelen over wat je wilt of nodig hebt? Stop met denken en kom in beweging. Ik help je op een avontuurlijke en praktische manier hoe jij wel je droombaan kunt vormgeven!”

Nienke van Ree.

Van dromen naar doen.

Je bent circa 65.000 uur van je leven aan het werk. Natuurlijk wil je daar voldoening uit halen. Maar dat is lang niet altijd eenvoudig. Bij MountainFit kom je erachter wat voor werk nu echt bij je past, wat je richting is en ontwikkel je emotionele vaardigheden die je helpen tot je recht te komen en optimaal te presteren in het werk dat je doet.

Om kans te maken je droombaan te vinden, moet je jezelf en de wereld om je heen goed begrijpen. Op het moment dat je start met je carrière is dat maar zelden het geval. Je baseert keuzes vaak op de verwachtingen van anderen of op vage ideeën over wat bepaald werk inhoudt, wat je kunt en wat je leuk vindt.

Ben je een bepaalde weg ingeslagen dan is switchen of van richting veranderen vaak lastig en lijkt het een hele grote stap, soms voelt het ook als falen. En zelfs als dat niet het geval is, brengt het de moeilijke vraag met zich mee: wat wil ik dan wel?

In deze groepseditie geven we daar vorm aan. Samen gaan we op avontuur. In twee dagen (in een GROEP met 3 tot max. 6 anderen) kom je tot de kern van wat jij nodig hebt in een baan. Je krijgt inzichten, handvatten voor een passendere invulling van je werk en een helder plan voor je richting. Dat doen we door te bewegen, te leren luisteren naar jezelf en inzichten te verwerken. Jij gaat in 2 dagen van dromen naar doen.

onze coachees vertellen.

TIM Coach avontuur
10/10

Tim Gradussen.

‘… and a high impact it was! Ik heb Nienke benaderd omdat ik merkte dat ik vastliep qua werk en op persoonlijk vlak, ik wist niet goed welke richting ik op wilde; na het oriëntatiegesprek stelde Nienke een wandelsessie en een ‘High Impact coaching sessie’ voor waarbij we dus op avontuur gingen. Ik had me nooit kunnen bedenken dat het zoveel heeft kunnen betekenen; waar ik allerlei dingen erbij haalden die er totaal niet toe deden kwam Nienke snel tot de kern van mijn probleem en verhelderde ze samen met mij, mijn focus en doelen. Door mijn persoonlijke waarden ook naast mijn werk te leggen kwamen we er precies achter wat voor mij werkt en hoe ik dit in moest richten. Ik kan nu gericht verder zoeken en heb het ontzettend leuk gehad tijdens mijn sessies. Nienke is erg professioneel en gepassioneerd omdat ze haar hobby, actief buiten bezig zijn, heeft gecombineerd met haar werk. 

Anne coaching in 1 dag
10/10

Anne.

Wat een fijne dag gehad, alles tot in de puntjes verzorgd en ontzettend veel geleerd wat ik kan toepassen in het dagelijks leven. Bedankt!

Droombaancoaching in 2 dagEN.

“De ultieme combinatie van beleving, beweging, coaching en direct verwerken van inzichten maakt dat jij in twee dagen vormgeeft aan jouw doelen en met gezond resultaat naar huis gaat.”

Wat gaan we doen?

Inschrijven.

Vul het inschrijfformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om elkaar te ontmoeten.

Ontmoeten.

We maken online individueel kennis met elkaar en bespreken waar je tegenaan loopt, wat je wilt bereiken en hoe ik je kan helpen.

Voorbereiding.

Om de coachdag succesvol te maken ga jij aan de slag met de persoonlijke inspiratie en voorbereidingsopdrachten.

groepsontmoeting.

We maken kennis met elkaar, verdiepen op de eerste inzichten en bespreken de alle vragen rondom het droombaan coachavontuur

Droombaan coachavontuur.

We ontmoeten elkaar op een prachtige buitenlocatie in Nederland.

We kijken samen naar wie jij kiest te zijn, waar je op weg naartoe bent en wat past. Je maakt werk van je droom zodat jij weer een FIT wordt met je baan.

Start je doelen.

Je komt thuis met rust in je hoofd, een helder plan en gaat hiermee aan de slag.

Nazorg .

Twee weken later bespreken we hoe het met je gaat, welke stappen je hebt ondernomen of dat er knelpunten zijn. 

Follow up.

Het is altijd mogelijk om extra ondersteuning te krijgen.

Met wie ga je mee?

Nienke-groen

Nienke van Ree.

Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe bewegen en natuur helpen om onszelf mentaal fit te houden. We leven in een denk-maatschappij en nemen onze gezondheid als vanzelfsprekend. We zijn continue gericht op anderen en zijn de connectie met de taal van ons eigen lichaam en gevoel verloren. Alleen heeft ons brein lang niet alle antwoorden op complexe vragen. Vragen zoals wat wil ik nou?

Een leven zonder risico bestaat niet. In mijn leven zoek ik de grenzen van mijn kunnen graag op. Bergsportavonturen laten het vuur in mij branden en geven mij daarbij het zelfvertrouwen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. De levenslessen uit de bergen zorgen voor meer overzicht en focus in mijn werk, meer verbinding met mijn lichaam en gevoel, én meer zelfvertrouwen. Zo blijf ik de Fit met mijn leven en werk en kan ik iedere ‘berg’ aan in mijn leven.

Tijdens deze Twee dagEN.

 • Een unieke beleving die je bij blijft op een prachtige locatie in Nederland of Belgie.
 • Krijg je een heerlijk gezond diner en ontbijt.
 • Geef je op een avontuurlijke manier vorm aan je doel/vraag.
 • Werk je aan en leer je over je gezondheid en beweeg je op je eigen niveau (fietsen/wandelen/klimmen/suppen/zwemmen)
 • Ontstaat er een helder plan.
 • Heb je inzicht in wie jij bent en wilt zijn, wat je kunt en wat je wilt
 • Leer je van een bewegingsgerichte en lijfgerichte coach-aanpak om meer te luisteren naar wat je lijf en gevoel je vertellen.
 • Doorbreek je niet helpende patronen om stappen te ondernemen.
 • Werk je aan belangrijke onderliggende vaardigheden en onderwerpen die op jou van toepassing zijn zoals prioriteren, keuzes maken, focus, aandacht, balans.
 • Leer je je comfortabel te voelen in oncomfortabele situaties, waarmee iedere verandering gepaard gaat.
 • Leer je van en samen met 2, 3 of 4 anderen. 

COACHAVONTUUR.

 • Vindt plaats op 21 en 22 maart 2023; de start van de lente en tijdens de nieuwe maan. De beste periode voor het maken van plannen. 
 • De overnachting vindt plaats in een blokhut of tent. 
 • Tijdens de twee dagen wisselen een gezamenlijk programma en individuele coaching zich af. 
 • We spreken af op een plek die jullie proces ondersteund zoals aan zee, op de Posbank, de Duivelsberg, de Utrechtse Heuvelrug, Zuid Limburg of de Ardennen. 
 • De groepsgrootte is minimaal 3 en maximaal 5.

Veel gestelde vragen.

Jazeker. Juist door afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden en in beweging te zijn kom je veel sneller tot de kern van wat jij eigenlijk wilt. Tot op heden zijn deelnemers intens gelukkig met de keuze die zij hebben gemaakt om mee te gaan met coaching in 2 dagen. Het leverde hen veel meer op dan zij vooraf hadden verwacht. Juist omdat je op een coachdag heel intensief met elkaar aan de slag bent en in beweging komt, doorbreek je patronen en kom je ineens wel bij wat je wilt en hoe je dat wilt. Ik bied je daarvoor de handvatten.

 • Intake
 • Online coachsessie
 • Twee coachdagen
 • de overnachting
 • 1x Diner
 • 1x ontbijt
 • De materialen zoals een mountainbike, racefiets, helm of sup inbegrepen.

Het vervoer en de lunches zijn exclusief.  

We stemmen samen de locatie samen af. Deze route per auto of OV wordt met je gedeeld. Je komt zelf naar deze locatie toe.

Het is geen nieuws meer dat de natuur en beweging belangrijke bronnen zijn om in contact te komen met je gevoel en te ontspannen. Dit zijn belangrijke raadgevers voor onze diepere verlangens. Ik leer je hier naar te luisteren en dit te koppelen aan hoe jij tegen jouw loopbaan aankijkt. Door in beweging te zijn werk je direct aan je gezondheid, valt de gedachte filter weg en wordt het veel sneller duidelijk waar jij echt op weg naar toe bent.  

 

 

600,- euro per persoon bij 3 personen
550,- euro per persoon bij 4 personen
500,- euro per persoon bij 5 personen

onze coachees vertellen.

10/10

Tim Gradussen.

Ik had me nooit kunnen bedenken dat het zoveel heeft kunnen betekenen; waar ik allerlei dingen erbij haalden die er totaal niet toe deden kwam Nienke snel tot de kern van mijn probleem en verhelderde ze mijn focus en doelen. Door mijn persoonlijke waarden ook naast mijn werkt te leggen kwamen we er precies achter wat voor mij werkt en hoe ik dit in moest richten. Ik kan nu gericht verder zoeken en heb het ontzettend leuk gehad tijdens mijn sessies. Nienke is erg professioneel en gepassioneerd omdat ze haar hobby, actief buiten bezig zijn, heeft gecombineerd met haar werk. Ik zal de lessen en opdrachten uit deze sessies nog lang meenemen.

10/10

Anne van SChaAijk.

Ik sta er nog steeds versteld van hoeveel je kunt leren op een dag! Een geweldige dag gehad en het is zeker een aanrader om deze cursus te volgen!

Bereik met ons de top.

Contact gegevens:
MountainFit

nienke@mountainfit.nl
06-29087785

Zakelijke gegevens:
Aangesloten bij NOBCO 32228 / 2e coachtalent 2022
KVK nummer: 66589932
Btw-id: NL00358913B92
Houdt zich aan de internationale Ethische code