INTO THE MOUNTAINS: OP ontdekkingstocht door de ALPEN.

Voel jij het verlangen naar een ultiem avontuur?

Een uniek avontuur in Oostenrijk. We gaan op reis naar de Stubaier Alpen, waar we verblijven in een traditionele, berghut aan de rand van een prachtige berg. Vanuit deze basis gaan we op avontuur. We maken prachtige Wandeltochten langs meren, over puinhellingen en zelfs over sneeuw en ijs. Daarnaast beklimmen we een berg en nemen we een duik in een bergmeer.

Als we niet aan het buitenspelen zijn dan duiken we naar binnen, in onszelf. En kijken we midden in de zomer in onze eigen spiegel, ontdek je waar je nog niet trouw bent aan jezelf, ga je luisteren naar je lijf en naar je gevoel.

Ga je mee op coach avontuur?

Lees hieronder verder voor alle info

“onderweg valt alle oppervlakkigheid weg en ontstaat de weg om jezelf te ontdekken."

Nienke van Ree.

Daar gaan we.

DEZE REIS IS zeker geschikt als

 • je fysiek fit en in goede conditie bent;
 • je bereid bent in je eigen spiegel te kijken;
 • je zin hebt in een nieuwe uitdaging en benieuwd bent naar de berghutten en het bergwandelen. Bij de gedachte aan een avontuur maakt je hart een sprongetje.
 • je een buitenman of-vrouw bent en/of wilt zijn!

DEZE REIS IS niet geschikt als

 • je fysiek niet fit bent;
 • je gaat rillen van ellende bij het idee bij het idee om lang te wandelen of te slapen in een grote slaapzaal met anderen;
 • je niet beschikt over enige zelfkennis opgedaan door middel van coaching/therapie;
 • je niet bereid bent om in je eigen spiegel te kijken;
 • je niet met een groep wilt reizen.

Wat levert deze reis op?

 • Diepe verbinding met jezelf, de rest van de groep en de prachtige natuur om je heen.
 • Zelfvertrouwen, gevoel voor richting, je eigen kompas.
 • Je gaat uit je hoofd, in je lijf. 
 • Vastzittende patronen worden duidelijk. Je ziet waar je jezelf nog in de weg zit of tblokkeert.
 • Je bent volledig in het hier en nu en voelt de meerwaarde daarvan. 
 • Verbinding met je vrije geest, je avontuurlijke ik, je creativiteit, je oplossingsgerichte vermogen.
 • Een fantastische, te gek stoere buitenervaring, met een kleine groep gelijkgestemden.

wat gaan we doen?

Dit avontuur gaan we aan in Oostenrijk. We slapen in berghutten met gedeelde douche en toilet. 

Voordat we op reis gaan ontmoeten we elkaar in Nijmegen voor de kennismakingsdag.

Deze reis bestaat niet alleen uit toffe buitentochten. Het gaat juist om de combinatie van lopen, buiten zijn, ontdekken, rust én reflectie. Er is dus om de wandelingen heen ook tijd voor voor oefeningen in de groep, één-op-één of in tweetallen. Denk aan bijvoorbeeld lichaamswerk, meditaties, werken met overtuiging, visualisatie, werken met kaarten, Transactionele analyse en Voice dialogue.

Vanwege de kleine groep (max acht deelnemers) is er zeker ook ruimte voor individuele gesprekken. 

onze coachees vertellen.

5/5

N.M.

Toen Nienke het bedrijf Mister Mountain runde ben ik vaker met haar op bergsportavonturen geweest. Toen ze haar eerste pilot presenteerde als coachreis wilde ik perce mee. Nienke biedt veiligheid, energie en helpt je middels de natuur, coachvormen en goede gesprekken om de diepte op te zoeken. Opnieuw te luisteren naar je lijf, het herontdekken van je kompas. Ik kwam 10 kilo lichter en 100% wijzer terug van deze reis. Een echte aanrader. 

Into the mountains - hikend op ontdekking.

“De ultieme combinatie van beleving, beweging, coaching en direct verwerken van inzichten maakt dat jij weer wijzer naar huis gaat .”

Wat gaan we doen?

Inschrijven.

Vul het inschrijfformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om elkaar te ontmoeten.

Ontmoeten.

We maken online kennis, bespreken of deze reis voor jou is. Zo ja dan stuur ik je de materiaallijst en aanvullende informatie toe. 

Kennismakingsdag.

We zien elkaar op de kennismakingsdag en kijken naar looptechniek, materiaal en al je vragen. 

Voorbereiding.

Het is fijn als je oefent met wandelen zodat je fysiek fit bent en je tijdens de reis voldoende fit bent om op ontdekkingstocht naar binnen te gaan.

coachreis.

We ontmoeten elkaar opnieuw in de stubaier alpen.

Daar gaan we dan.

Heerlijk 5 dagen op wandeltocht.

Nazorg .

Je kunt erna altijd nog contact opnemen. 

Follow up.

Het is altijd mogelijk om extra ondersteuning te krijgen in 1 op 1 coachsessies.

Met wie ga je mee?

Nienke-groen

Waarom met mij mee?

Ik ben een sportief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit. > 10 jaar geleden beklom ik de Mont Blanc en sinds die tijd ben ik verknocht aan de bergen. Eerder nam ik vrouwen mee de bergen om hen te begeleiden bij het stap voor stap aangaan van avonturen. Nu help ik jou van binnen, in de bergen en zijn deze tochten opengesteld voor iedereen met een vraag.

Ik help je met het voelen van je emoties, met je veilig voelen bij jezelf, bij te zien welke verandering voor jou nodig is.

Ik rondde in 2004 de HBO opleiding tot Oefentherapeut af, werkte daarna als coach, trainer, therapeut en leidinggevende. Ik heb een voorliefde voor bewegen, non verbale communicatie, gedrag en de natuur. Ik noem mezelf  de joviale avonturier :). Ben gek op lange wandeltochten, kamperen en andere buitenavonturen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn altijd een deel van mijn leven geweest. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga graag dan ook graag met je in gesprek! 

Nienke van Ree.

Het is mijn missie om mensen te laten ervaren hoe bewegen en natuur helpen om onszelf mentaal, fysiek en emotioneel fit te houden. We leven in een denk-maatschappij en nemen onze gezondheid als vanzelfsprekend. We zijn continue gericht op anderen en zijn de connectie met de taal van ons eigen lichaam en gevoel verloren. Alleen heeft ons brein lang niet alle antwoorden op complexe vragen. Vragen zoals wat wil ik nou?

Een leven zonder risico bestaat niet. In mijn leven zoek ik de grenzen van mijn kunnen graag op. Bergsportavonturen laten het vuur in mij branden en geven mij daarbij het zelfvertrouwen om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. De levenslessen uit de bergen zorgen voor meer overzicht en focus in mijn werk, meer verbinding met mijn lichaam en gevoel, én meer zelfvertrouwen. Zo blijf ik de Fit met mijn leven en werk en kan ik iedere ‘berg’ aan in mijn leven.

PRaktische informatie.

DATA.

 • 16 juni tot en met 21 juni 2024.
 • Kennismakingsdag zaterdag 13 april 2024, Nijmegen.

PRIJS.

 • € 1195,- ex btw en 1445,95 inclusief 21% BTW.
 • Op het moment van reserveren vraag ik je om een aanbetaling van €500,00.
 • Hiermee is je plek bevestigd. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 15 februari in verband met het bevestigen van de accommodatie.

Inclusief.

 • Alle groeps- en individuele begeleiding van Nienke
 • Alle overnachtingen en maaltijden op basis van tweepersoonskamers met gedeelde douche en toilet.
 • Alle genoemde wandelingen en activiteiten inclusief huur spullen zoals, klimgordel, klettersteigset etc.
 • Begeleiding van de gids bij de bergbeklimming.
 • Kennismakingsdag voor vertrek.
 • 21% BTW.
 • Indien nodig een berggids.

Niet Inclusief.

 • Vervoer van en naar Neustift
 • Drankjes en snacks

Veel gestelde vragen.

Let op: dit is een reis met basic omstandigheden! Onze basisplekken zijn hutten met electriciteit en stromend water. Alle maaltijden en uitrusting zijn inclusief en je loopt met een dagrugzak. Meestal gaan de wandelingen over de gebaande paden maar we gaan er zeker ook vanaf. We lopen door puinhellingen, over smalle paadjes en over rotsen, het is dus belangrijk dat je fysiek fit bent. Er gaat bij slecht weer en bij tochten buiten de gebaande paden en over gletsjers een gids mee. Temperaturen buiten kunnen variëren tussen de 0 en 30. Afhankelijk hiervan kan het nodig zijn het programma aan te passen. Het is dus echt een tocht voor avonturiers die bereid zijn samen een uniek avontuur aan te gaan, zowel buiten als binnen in jezelf.

 • Aankomst is op zondag in Neustift;
 • Maandag tot en met donderdag slapen we in een berghut;
 • Vrijdag wandelen we naar beneden en slapen we in een hotel in het dorp Neustift. 
 • Zaterdag is de vertrekdag (wil je langer blijven dan kan je natuurlijk iets voor jezelf boeken vanaf zaterdag). 

Op de kennismakingsdag leer je ook de andere deelnemers kennen en is er de mogelijkheid om telefoonnummers uit te wisselen zodat je samen het vervoer kunt afstemmen. 

De locatie is goed met de auto en het openbaar vervoer te bereiken. 

Het is geen nieuws meer dat de natuur en beweging belangrijke bronnen zijn om in contact te komen met je gevoel en te ontspannen. Dit zijn belangrijke raadgevers voor onze diepere verlangens. Ik leer je hier naar te luisteren en dit te koppelen aan hoe jij bijv. tegen jouw leven en loopbaan aankijkt. Door in beweging te zijn werk je direct aan je gezondheid, valt de gedachte filter weg en wordt het veel sneller duidelijk waar jij echt op weg naar toe bent.  

 

 

onze coachees vertellen over coachavonturen.

Tim Gradussen
Lees verder
Ik had me nooit kunnen bedenken dat het zoveel heeft kunnen betekenen; waar ik allerlei dingen erbij haalden die er totaal niet toe deden kwam Nienke snel tot de kern van mijn probleem en verhelderde ze mijn focus en doelen. Door mijn persoonlijke waarden ook naast mijn werkt te leggen kwamen we er precies achter wat voor mij werkt en hoe ik dit in moest richten. Ik kan nu gericht verder zoeken en heb het ontzettend leuk gehad tijdens mijn sessies. Nienke is erg professioneel en gepassioneerd omdat ze haar hobby, actief buiten bezig zijn, heeft gecombineerd met haar werk. Ik zal de lessen en opdrachten uit deze sessies nog lang meenemen.
Anne van Schaaijk
Lees verder
Ik sta er nog steeds versteld van hoeveel je kunt leren op een dag! Een geweldig coachavontuur gehad en het is zeker een aanrader om deze dag te volgen!
D. v.d. E.
Lees verder
Ik vond het een erg leerzame dag. Alle scenario's werden duidelijk en geven richting aan mijn werk &leven. Nu komt het erop aan ook patronen te doorbreken.
Annie Raaijmakers
Lees verder
Het was voor mij erg fijn en verhelderend om wat er in mijn hoofd ronddwaalde duidelijk te krijgen. Nu heb ik een gericht doel waar ik naartoe kan werken. Door het op papier te zetten werdt het nog duidelijker. Tijdens de coachdag lag de volle focus op mij en mijn proces om duidelijkheid te krijgen welke kant ik op wilde met mijn werk. Nienke is erg duidelijk waar het om gaat, zonder er omheen te draaien. We zijn we in de korte tijd snel tot de kern gekomen.
Previous
Next

Bereik met ons de top.

Contact gegevens:
MountainFit

nienke@mountainfit.nl
06-29087785

Zakelijke gegevens:
Aangesloten bij NOBCO 32228 / 2e coachtalentverkiezing 2022
KVK nummer: 66589932
Btw-id: NL00358913B92
Houdt zich aan de internationale Ethische code